Rosa bandlogo för IBC

Upphetsa bröst Cancer
Anslutning

IBC returnerar

Platsen kartlägger

Platsen anknyter

Välkommet

Upphetsa definition, tecken och tecken för bröst Cancer (IBC):

IBC är en mindre allmänningtyp av bröst cancer som framlägger vanligt med tecken och tecken, som liknar nära en godartad Mastitis för bröstinfektionnågot liknande än en allvarlig presentation av bröst cancer. För att lära mer om definitionen av IBC och det unika teckenet och talrika tecken som är på engelska och klickar andra språk, var god på som understryks efter, uttrycker: Definition och tecken och tecken.

Avskärma metoder för IBC:

IBC ofta identifieras inte till och med mammograms och ultrasounds. Normalt krävs en biopsi. Klicka biopsier för mer specificerad information om de olika typerna av biopsier, som kan användas, och att klicka att avbilda för de avbilda apparaterna gilla CT-bildläsningar, benbildläsningar, MUGA-bildläsningar, och andra som kan användas för diagnos och byggnadsställning. IBC är arrangerar IIIb, eller IV. klickar byggnadsställning för att lära att mer om vad arrangerar IIIb och arrangerar DROPPmedel i förhållande till annat arrangerar av bröst cancer.

Standarda Treatments för IBC:

Ett av de unika särdragen av IBC är att tålmodig skar normalt mottar kemoterapi, för de mottar surgery eller utstrålning. Hjärnskrynklare för denna kemoterapi tumoren, så att surgery är mer lyckad. Klicka på kemoterapi för att lära mer om de olika kemoterapimedlen och andra droger, som används, och deras biverkningar och typen av inklusive information om Surgery om inympade portar - och information om utstrålning som används normalt för IBC.

IBC-Forum:

IBC-tålmodig och deras vänner och släkt och läkarundersökningprofessionell kan ha deras ifrågasätter svarat, beskådar den värdefulla sjukdomen för information härom och meddelar med varje annan på IBC-forumen.

IBC-registreringar:

IBC-tålmodig kan bidra för att forska på denna allvarliga sjukdom vid deltagande i den medicinska mittens för den George Washington universityen registreringen för IBC och/eller registrering för IBCEN för Tufts/den nya England medicinsk mittens. Mer information om varje IBC-registrering är tillgänglig på efter webpagen: IBC-registreringar.

Platsen kartlägger:

Klicka på platsen kartlägger till beskådar lättare den omfattande informationen som är tillgänglig om upphetsa bröst Cancer.

Websitesökandemotor:

Klicka på efter uttrycka för att söka på denna website för specifik information som är tillgänglig om upphetsa bröst Cancer.

Överlevande Stories:

Med mer väl treatments och tidigare recognition bor IBC-tålmodig längre och mer sund liv. Klicka på överlevande Stories för att läsa några av de inspirera storiesna av långsiktiga överlevandear och andra tålmodig Stories för att läsa om IBC-tålmodig som har diagnostiserats för en tid sedan och att lära hur du kan sända din inspirera story.

Frigör E-Kort:

E-kort kan överföras via e-post för att uppmuntra tålmodig, tackar familjen, och vänner, meddelar folk om din tålmodigns eller överlevande website eller rättvis wish per lycklig födelsedag. Klicka på IBC-E-kort för att fylla ut och överföra dina kort.

Memorials:

Många IBC-tålmodig, som har dukat under till denna sjukdom, hedras på vår Memorial plats. Vi ser till dem som våra Pathfinders. Klicka på den Memorial platsen för att beskåda deras poignant websites och för att tillfoga ditt som älskas one Memorial plats till lista.

IBC-e-posthjälp listar:

IBC-tålmodig och deras vänner och släkt och läkarundersökningprofessionell tillhörde en mycket hjälpsam IBC-e-post listar var de kan dela information och emotionell service från varje annan. Klicka på IBC-Emailen listar för att prenumerera till detta understött listar.

Forum

Föreställer

Ordbok

Tecken

Definition

Byggnadsställning

Avbilda

Biopsier

Kemoterapi

Biverkningar

Surgery

Utstrålning

Sökande

Översätt platsen

Förkortningar

Fria E-kort

Registreringar

Disclaimer

Kontakta oss

Guestbook

Överlevandear

Stories

Memorials

Fria platser

E-post listar

Anknyter

FAQs

Activism

Caregivers