IBC Lyserød fargebåndLogo

Inflammatory brystKreft
Forening

IBC Hjem

Plasser Kart

Sted Forbinder

Mottakelse

Inflammatory brystKreft (IBC) Definisjon, Skilt og Symptomer:

IBC er en mindre felles type bryst kreft som vanligvis presanger med skilt og symptomer som mere nær likner en benign brystinfeksjon som Mastitis enn en alvorlig framstilling av brystkreft. Lære mere om definisjonen av IBC og de enestående skiltene og de symptomer på engelsk og tallrike andre språk, behag klikk på de følgende understrekte ordene: Definisjon og Skilt og Symptomer.

Avskjermer Metoder for IBC:

IBC ofte identifiserer ikke gjennom mammograms og ultralyder. Vanligvis krever en biopsi. Klikk Biopsier for mere detaljert informasjon om de forskjellige typene biopsiene som brukt og klikk Imaging for imaging innretninger som CT avsøker, bein avsøker, MUGA avsøker og andre som brukt for diagnose og å iscenesetting. IBC er Trinn IIIb eller IV. Klikk Å iscenesetting lære mere hva om Iscenesetter IIIb og Trinn IV gjennomsnitt i forhold til andre Trinn av brystkreft.

Normale Behandlinger for IBC:

En av de enestående kjennetegnene av IBC er at pasienter vanligvis mottar chemotherapy før de mottar surgery eller stråling. Denne chemotherapy krymper svulsten slik at surgery er mere vellykket. Klikk på Chemotherapy lære mere om det forskjellige chemotherapy middler og andre bedøver det bruker og deres bivirkninger og typen Surgery samt informasjon om implanted havner - og informasjon om Stråling som bruker vanligvis for IBC.

IBC Forum:

IBC pasienter og deres venner og slektninger og medisinske fegmann har deres svarte spørsmål, sikt verdifull informasjon om denne sykdomen og kommuniserer med hverandre på IBC Forum.

IBC Registreringer:

IBC pasienter bidrar forske på dette alvorlig sykdom ved å delta i George Washington Universitet Medisinsk Midtpunkts IBC Registrering og/eller det Tufts/Nye England Medisinsk Midtpunkts IBC Registrering. Mere er informasjon om hver IBC Registrering tilgjengelig på den følgende webpage: IBC Registreringer.

Plasser Kart:

Klikk på stedKartet mere lett sikte den vide informasjonen vÆrer som tilgjengelig om Inflammatory brystKreft.

Website letingsMaskin:

Klikk på det følgende ordet Gjennomsøke på denne website for spesifikk informasjon vÆrer som tilgjengelig om Inflammatory brystKreft.

OverlevendesHistorier:

Med bedre behandlinger og tidligere anerkjennelse lever IBC pasienter lengre og sunnere liv. Klikk på overlevendesHistorier lese noen av de inspirerende historiene av langsiktige overlevende og andre pasientHistorier lese om IBC pasienter diagnostisert som mere nylig og lærer hvordan De forelegger Deres inspirerende historie.

Befri E-KORT:

E-kort sendt via e-post oppmuntre pasienter, takker familie og venner, varsler folk om Deres Pasients eller Overlevendes website, eller ønsker akkurat en Glad Fødselsdag. Klikk på IBC E-KORT fylle ut og sender Deres kort.

Minnesmerker:

Mange IBC pasienter som har succumbed til denne sykdomen ærer på vårt MinneSted. Vi det visesr til dem som vår Pathfinders. Klikk på MinneStedet sikte deres bitende websites og tilføye Deres elsket et Minnested til Listen.

IBC E-POSThjelpeListe:

IBC pasienter og deres venner og slektninger og medisinske fegmann tilhører en meget nyttig IBCe postliste hvor de deler informasjon og følelsesmessig støtte fra hverandre. Klikk på IBC Email Lister abonnere opp til denne støttende listen.

Forum

Bilder

Ordbok

Symptomer

Definisjon

Å iscenesetting

Imaging

Biopsier

Chemotherapy

Side-fremkaller

Surgery

Stråling

Leting

Oversett Sted

Forkortelser

Befri E-KORT

Registreringer

Benektelse

Sett seg i forbindelse med Oss

Guestbook

Overlevende

Historier

Minnesmerker

Befri Steder

E-postListe

Ledd

FAQs

Activism

Caregivers