IBC Rooskleurige Lint Logo

Opruiende Borstkanker
De vereniging

IBC Huis

Situeer de Kaart

De plaats Verbindt

Het welkom

Opruiende Borstkanker (IBC) Definitie, Tekens en Symptomen:

IBC is een minder gemeenschappelijke soort borst kanker die gewoonlijk geschenken met tekens en symptomen die meer dichtbij lijken op een goedaardige borst infectie zoals Mastitis dan een ernstige voorstelling van borstkanker. Om meer over de definitie van IBC en de unieke tekens en symptomen in het engels en talrijke andere talen te leren, alstublieft klik op de volgen onderstreepte woorden: Definitie en Tekens en Symptomen.

Lichtend Methoden voor IBC door:

IBC is dikwijls door mammograms en ultrasound niet geïdentificeerd. Normaal is een biopsie vereist. Klik Biopsieën voor meer gedetailleerde informatie over de verschillende soorten biopsieën die beeld voor de beeldapparaten zullen misschien gebruikt worden en zullen misschien geklikt worden zoals CT nauwkeurig, benen onderzoekende blik, MUGA onderzoekende blik en anderen onderzoekt die voor diagnose en opvoering misschien gebruikt worden zullen. IBC is het Stadium IIIb of IV. Klik Opvoeren om meer te leren waarover IIIb en Stadium IV middel in relatie naar andere Stadiums van borstkanker Opvoer.

Normale Behandelingen voor IBC:

Een van de unieke kenmerken van IBC is dat patiënten normaal chemotherapie zullen ontvangen voor zij chirurgie of straling ontvangen. Deze chemotherapie krimpt de tumor bijgevolg die chirurgie succesrijker is. De klik op Chemotherapie om meer over de verschillende chemotherapie agenten en andere medicijnen te leren die en hun bijwerkingen en het Soort Chirurgie inclusief informatie over implanted havens gebruikt zijn - en informatie over Straling dat normaal voor IBC is gebruikt.

IBC Forum:

IBC patiënten en hun vrienden en verwandte en medische deskundigen kunnen hun vragen beantwoorden laten, bekijken waardevolle informatie over deze ziekte en communiceren met elkaar op het IBC Forum.

IBC Registratiekantoren:

IBC patiënten kunnen bijdragen op dit ernstige ziekte door het deelnemen aan van het George Washington universiteits Medische Midden IBC Registratiekantoor te onderzoeken en/of van het Bosjes New England Medische Midden IBC Registratiekantoor het. De meer informatie over elk IBC Registratiekantoor is verkrijgbaar op de volgende webpage: IBC Registratiekantoren.

Situeer de Kaart:

De klik op de Plaats Kaart meer gemakkelijk om de uitgebreide informatie te bekijken die verkrijgbaar is over Opruiende Borstkanker.

Website-Zoekmachine:

De klik op het volgende woord om op deze website voor specifieke informatie Te Zoeken die verkrijgbaar is over Opruiende Borstkanker.

Overlevenden Verhalen:

Met betere behandelingen en vroegere erkenning leven leeft IBC patiënten langer en gezonder. De klik op Overlevenden Verhalen om sommige van de inspirerende verhalen van langetermijnoverlevenden te lezen en andere Patiënten Verhalen te lezen over IBC patiënten die meer onlangs gediagnosticeerd worden zijn en leer hoe u uw inspirerend verhaal kan voorleggen.

Bevrijd E-KAART:

E-kaart kunnen over e-mail gestuurd worden om patiënten aan te moedigen, bedanken familie en vrienden, informeren mensen over de van uw Patiënt van de of Overlevende website of wensen slechts een Gelukkige Verjaardag. De klik op IBC E-KAART om uw kaarten in te vullen en te sturen.

Monumenten:

Vele IBC patiënten die naar deze ziekte bezweken zijn, zijn geëerd op onze Herdenkingsplaats. Wij verwijzen naar hen als onze Pathfinders. Klik op de Herdenkingsplaats om hun aangrijpende websites te bekijken en om uw toe te voegen hield van een Herdenkingsplaats naar de Lijst.

De IBC E-MAILhulp Lijst:

IBC patiënten en hun vrienden en verwandte en medische deskundigen zijn van een heel behulpzame IBC e-maillijst waar zij informatie en emotionele steun van elkaar delen kunnen. De klik op de IBC E-mail Lijst om naar deze steunende lijst te ondertekenen.

Het forum

Afbeeldingen

Het woordenboek

Symptomen

De definitie

De opvoering

Beeld

Biopsieën

De chemotherapie

Zijde-bewerkstelligt

De chirurgie

De straling

De zoektocht

Vertaal de Plaats

Afkorting

Bevrijd E-KAART

Registratiekantoren

De ontkenning

Contacteer Ons

Guestbook

Overlevenden

Verhalen

Monumenten

Bevrijd Plaatsen

De e-maillijst

Schakels

FAQs

Het activisme

Verzorgers